-50%

5 órás hideg és meleg eljárásos szappankészítő tanfolyam, haza vihető saját készítésű szappannal, a Boszorkánymúzeum műhelyében!


Ha vagy annyira tudatos, hogy elolvastad valaha, hogy mi mindent tartalmaznak a bolti szappanok, bizonyára Te is oda jutottál, hogy nem szívesen használod ezeket a gyakran kőolajszármazékokat is tartalmazó szörnyűségeket. Ha szeretnéd, hogy otthon, házilag készített saját szappannal ápolhasd saját vagy gyermekeid testét, itt az alkalom, hogy elsajátítsd a hideg és meleg eljárásos szappankészítés tudományát, ami korántsem boszorkányság! Vagy lepd meg vele szerettedet, akiről tudod, hogy imád házilag készített dolgokat kotyvasztani!:)

Eredeti ár: 12 000 Ft
Megtakarítás: 6 010 Ft
Kupon ár: 5 990 Ft

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon 5 órás meleg eljárásos szappankészítő tanfolyamon való részvételre jogosít, 1 fő részére
- a kupon elméleti és gyakorlati oktatást tartalmaz
- a tanfolyamon készített saját szappan hazavihető
- a kupon 2019. március 31-ig használható fel
a tanfolyami időpontok: 2018. december 2., vasárnap, 10:00-15:00, illetve további, 2019-os tanfolyamokra is beváltható a kupon, melyek időpontjai a későbbiekben kerülnek pontosításra, igény szerint
- előzetes bejelentkezés szükséges a 20/618-5432-es telefonszámon vagy a boszorkanymuzeum@t-online.hu e-mailen
- a tanfolyamot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le, egyéb esetben kuponod beváltottnak minősül
- a tanfolyam helyszíne: Boszorkánymúzeum 1082 Budapest, Leonardo da Vinci u. 8.
 

Bővebb leírás

A szappanok terén is érdemes a házilag, saját kezünk által készített termékeket előnyben részesíteni, melyek ajándéknak is kiválóak!
 
Annál is inkább, mert a házi szappankészítés nem ördöngős dolog, bárki által könnyen megtanulható. Azért persze jó, ha tapasztalt szakembertől lesheted el a folyamat menetét, és tudhatsz meg hasznos elméleti információkat.
 
 
Például azt, hogy miben különbözik a hideg és meleg eljárásos szappankészítés.
 
Boszorkánymúzeum 5 órás hideg és meleg eljárásos szappankészítő tanfolyamán megismerkedhetsz a hideg és meleg eljárásos szappankészítés fázisaival, fortélyaival és a legjobb alapanyagokkal. A meleg eljárás lényege, hogy a szappanmasszát meleg helyre téve, és alacsony hőmérsékleten melegítve, gyakran kevergetve eltávozik belőle a felesleges víz. 
 
Azt is megtanulhatod, hogy hogyan készül az áttetsző és a folyékony szappan, és hogy hogyan tudsz szappant díszíteni. 
 
Márványszappanok, virágos szappanok, darabos szappanok és az ún. sütiszappanok is mind ezzel az eljárással készíthetők.
 
 
Továbbá megtudhatod mi van a szappanodban, hogy miért zsíros a szappan, mitől szárít és hogyan ápolnak a benne lévő olajak!
 
A rövid elméleti áttekintés után pedig elkészítheted saját márványos, virágos vagy folyékony szappanodat! 
 

Az elkészített saját szappanodat pedig haza is viheted! A meleg eljárás előnye a hideg eljárással készült szappanokkal szemben, hogy ezeket elkészítés után szinte azonnal lehet használni. 
 
A kiscsoportos (max. 15 fős) tanfolyamokra bejelentkezés szükséges a 20/618-5432-es telefonszámon vagy a boszorkanymuzeum@t-online.hu e-mailen.
 
A tanfolyam helyszíne a 1082 Budapest, Leonardo da Vinci u. 8., a Boszorkánymúzeum műhelye.

Partnerünk adatai

Google map

Boszorkányseprű Kulturális Egyesület
Telefon: 20/618-5432
1082 Budapest, Leonardo da Vinci u. 8.

www.boszorkanymuzeum.hu