-50%

Egy napos bonbon és trüffel készítő tanfolyam, akár gyógynövény alapanyagokkal a Boszorkánymúzeum műhelyében! Karácsonyi ajándéknak is telitalálat!


Bonbon, trüffel, praliné! E szavak hallatán nagyot nyelünk és mély bűntudattal sóhajtunk egy nagyot, hiszen ezekre a finomságokra, mint a bőnbeesés modernkori formáira gondolunk általában. Pedig ezek az édességek lehetnek egészségesek is, ha megspékeljük őket némi gyógynövény összetevővel! Készítsd el álmaid bonbonjait, vagy ajándékozd a tanfolyamot olyannak, aki imádná megtanulni mindezt! 

Eredeti ár: 12 000 Ft
Megtakarítás: 6 010 Ft
Kupon ár: 5 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.11.26. – 2019.03.31.

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat, akár ajándékba is
- a kupon 3 órás bonbon és trüffelkészítő tanfolyamon való részvételre jogosít, akár gyógynövényes összetevőkkel, 1 fő részére
- a kupon elméleti és gyakorlati oktatást tartalmaz
- a tanfolyamon készített saját bonbonok hazavihetőek
- a tanfolyami időpontok: 2018. december 11., kedd 17:00-20:00, illetve további, 2019-os tanfolyamokra is beváltható a kupon, melyek időpontjai a későbbiekben kerülnek pontosításra, igény szerint
- előzetes bejelentkezés szükséges a 20/618-5432-es telefonszámon vagy a boszorkanymuzeum@t-online.hu e-mailen
- a tanfolyamot az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondhatod le, egyéb esetben kuponod beváltottnak minősül
- a tanfolyam helyszíne: Boszorkánymúzeum 1082 Budapest, Leonardo da Vinci u. 8.
- a kupon 2019.03.31-ig használható fel

Bővebb leírás

Gyógynövényes bonbonok???
 
Ne nézz nagyot, inkább válaszd a mentásat, ha szeretnél felpörögni, ha megnyugodnál, akkor Tiéd a citromfüves, ha sűrűn vagy beteg, akkor nem kérdés, hogy csipkebogyósat válaszd, és akkor is a gyógynövényes bonbonkészítő tanfolyamon a helyed, ha emésztési problémákra keresel megoldást, vagy vidámabban szeretnéd tölteni az estét pároddal...
 
 
Miért ne lehetne egészséges, ami finom? Tanuld meg Te is az eljárást, és készítsd el a saját bonbonjaidat a legkülönfélébb gyógyító növényekkel, fűszerekkel, afrodiziákumokkal!
 
A 3 órás tanfolyamon elsajátíthatod bizonyos gyógynövények erejének titkát és megtanulhatod a bonbon készítés tudományát a gyakorlatban is!
 
Ha pedig kedved van, vegyítheted is a kettőt, és alkothatsz immunerősítő, felpörgető, vágykeltő vagy nyugtató bonbonokat és trüffeleket is!
 
 
A bonbon és trüffelkészítés nem ördöngős dolog, bárki által könnyen megtanulható. A tanfolyamon tapasztalt szakembertől lesheted el a folyamatok menetét, és tudhatsz meg hasznos elméleti információkat is a hozzávalókról és az ízharmóniákról!
 
A tanfolyamon készített bonbonjaidat pedig haza is viheted! Már ha nem fogy el hazáig...:)
 
A kézzel készült bonbonok karácsonyra is szép ajándékok, de maga a tanfolyam is tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik a kézzel készült édességeket, minőségi alapanyagokból!
 
A kiscsoportos (max. 15 fős) tanfolyamokra előzetes bejelentkezés szükséges a 20/618-5432-es telefonszámon vagy a boszorkanymuzeum@t-online.hu e-mailen.
 
A tanfolyam helyszíne a VIII., Leonardo da Vinci u. 8., a Boszorkánymúzeum műhelye.

Partnerünk adatai

Boszorkányseprű Kulturális Egyesület
Telefon: 20/618-5432
1082, Budapest, Leonardo da Vinci u. 8.

www.boszorkanymuzeum.hu