-21%

A kávé szerelmeseinek! Ismerd meg a kávé útját a Semiramis fantasztikus élményprogramján! Pörkölőüzem látogatás kóstolóval egybekötve! Kávéimádóknak tökéletes ajándék akár Valentin napra is!


Csakis egy jó kávéval indul a napod? Vagyunk ezzel így páran! De abba belegondoltál-e, hogy milyen utat járnak be a kávészemek, mire a bögrédbe kerülnek? Tégy egy felejthetetlen látogatást a Semiramis pörkölő üzemébe, és minden titokra fény derül! Tesközelből nézhetsz végig egy pörkölést, számos érdekes információt megtudhatsz a világ különleges kávéiról, melyek közől a végén néhányat meg is kóstolhatsz és trükköket leshetsz el egy képzett barista-tól, a kávékészítés és -díszítés mesterétől! Kávéimádóknak tökéletes élményajándék! 

Eredeti ár: 7 000 Ft
Megtakarítás: 1 500 Ft
Kupon ár: 5 500 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.02.12. – 2018.04.26.

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon egy fő részére biztosít részvételt a kb. 2 órás Semiramis kávépörkölő üzem látogatásra, kávékóstolással 
- a programon érdekes információkat tudhatsz meg a kávékról, testközelből végignézhetsz egy pörkölést, megismerkedhetsz a különféle pörkölési módokkal, melyek a kávé ízét is jelentősen meghatározzák, és képzett barista közreműködésével megtanulhatod néhány kávékülönlegesség elkészítését, és persze végig is kóstolhatosd azokat!
- a kávépörkölőüzem látogatás program min. 6 max. 10 fővel indul
- választható időpontok:
    2018. április 12..  (csütörtök) 10.00 óra
    2018. április 21.  (szombat) 9.00 óra
    2017. április 26. (csütörtök) 17.00 óra
- a programra előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06-1/203-7640-es számon
- a kupon 2018. április 26-ig váltható be

Bővebb leírás

Az élmény kettős lesz!
 
A kb. 2 órás élményprogram végén egyrészt azt kívánod, hogy bárcsak még ne érne véget, mert még jó ideig élveznéd a frissen őrölt kávé illatát a pörkölőgép mellett, és hallgatnád azt a számos érdekességet, amit soha nem gondoltál volna a kávékról, másrészt viszont alig várod majd, hogy hazaérj, és kipróbáld a képzett barista által bemutatott néhány fortélyt, melyekkel a mindennapi kávézást otthon is gasztrokulturális élménnyé varázsolhatod saját, párod és a hozzátok érkező vendégek örömére!
 
De ne szaladjunk ennyire előre...
 
A Semiramis kizárólag minőségi Arabica és Robusta kávékkal foglalkozik, országszerte több, mint 60 kávézójukban egészen ritka és különleges kávék is fellelhetők. Ezért ha valaki, akkor ők bizony értenek a kávékhoz! Nem mellesleg tagjai a SCAE-nak– azaz a Speciális Kávék Európai Szövetségének is.
 
Pörkölőüzemükben különleges élményprogram keretében bemutatják a kávé útját a nyers kávébabtól a csészéig. A látogatás igazán illatos, ízletes és érdekes programnak ígérkezik!
 
 
Gondoltad volna, hogy a kávészsákok nem holmi közönséges zsákok, és a rajtuk lévő feliratokkal is érdemes foglalkozni? Megismerkedhetsz a világ minden tájáról - Afrikától Dél-Amerikáig - származó nyers kávébabokkal, és a pörkölőgépek működésének érdekes ismertetése után testközelből végignézhetsz egy pörkölést is! A kávét kézzel válogatják át, így a pörkölés egyenletesebb lesz. A folyamat, melynek során a nyers kávéból csúcsminőségű pörkölt kávé válik, pedig nem mindennapi, azt elhiheted! 
 
 
Szívesen megkóstolnád, hogy hogyan befolyásolja ugyanannak a kávénak az ízét, ha más és más ideig pörkölik?
Tedd hát próbára ízlelőbimbóidat és ismerd meg a pörkölés minőségbiztosításaként is elismert műszeres Colortest színellenőrzést!
 
Ha pedig megvan a frissen pörkölt kávénk, hagyd, hogy egy képzett barista bevezessen a tökéletes eszpresszó, Machiato, Caffé Latte, Cappuchino vagy éppen Melange elkészítésének rejtelmeibe! Ha odafigyelsz, otthon is elkészítheted majd minden nap úgy, ahogy a kávézás nagykönyvében meg van írba!
 
A program ezen része nem amolyan "mindent a szemnek" típusú, hiszen az elkészített kávékülönlegességeket a résztvevők el is fogyaszthatják!
 
Nem utolsósorban pedig különleges élményt nyújt testközelből végignézni, ahogy a barista csodálatos motívumokat varázsol a kávénk tetejére, különleges öntési technikával!
 
 
 
Választható időpontok:
    2018. április 12..  (csütörtök) 10.00 óra
    2018. április 21.  (szombat) 9.00 óra
    2017. április 26. (csütörtök) 17.00 óra

 

Partnerünk adatai

Google map

Semiramis
Telefon: 06-1-205-3804
1115 Budapest, Csóka u. 9.

www.semiramiskave.hu