-34%

Találd meg az ellenszert - és mentsd meg a világot! Code13 szabadulós játék 2-6 főre, izgalmas feladványokkal, élethű játékkörnyezetben!


Kéne valami izgalmas és új ajándékötlet a családnak vagy a barátoknak? Akkor Neked a Code 13-ra van szükséged! Ezzel a kuponnal, melyet névre szóló, elegáns ajánldékutalványra is válthatsz, egy 2-6 fős társaságnak okozhatsz életreszóló élményt! A Code13-ban a cél több, mint kijutni egy bezárt szobából: itt az emberiség sorsa van a kezetekben egy halálos vírus ellenszerének megtalálásával! A játékkörnyezet életszerű és hiteles, de erről többet itt nem árulhatunk el, ha beléptek, úgyis meglátod!

Eredeti ár: 12 000 Ft
Megtakarítás: 4 100 Ft
Kupon ár: 7 900 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.12.07. – 2018.02.28.

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a megvásárolt kuponnal egy 60 perces szabadulós játékon vehettek részt, 2-6 fős csapattal a Code13-ban
- a kupon ajándékutalványra váltható, ehhez a www.logiqrooms.hu oldalon az "Ajándékba" menüpontban "vásárolj" egy Code13 ajándékutalványt, és a megjegyzés rovatba írd be 15 jegyű MostCsakEnnyi kuponódodat. (Az ajándékutalványt kifizetned már természetesen nem kell.) A megadott adatok alapján e-mailben küldik el az ajándékozott nevére szóló ajándékutalványt.
- igényes játékkörnyezet,  újszerű, furfangos, elektronikán alapuló feladványok
- előzetes online időpontfoglalás szükséges a www.code13.hu Időpontok oldalán, a kuponkód megadásával
- a kinyomtatott kupont feltétlenül hozzátok magatokkal!
- a kupon 2018. február 28-ig váltható be, a szabad helyek függvényében
-a Code13 a 1074 Budapest, Wesselényi u. 78. alatt vár benneteket

Bővebb leírás

Itt a legtrendibb élményajándék, mely újra összehozza a családotés a barátokat, és ami aktív közös élményt tartogat!
 
Egy órára szakadjatok ki teljesen a mindennapi taposómalomból és adhatjátok át magatokat az önfeledt, tartalmas szórakozásnak a Code13 szabadulójátékban!
 
Dr. Stein jó nevű kutató, aki egy rejtélyes és a teljes emberiségre halálos fenyegetést jelentő vírus ellenszerének kifejlesztésén fáradozik. A híresztelések szerint a professzor már a kísérlet végéhez közeledett, amikor rejtélyes módon eltűnt.
 
A játékosoknak a professzor titkos laboratóriumában meg kell találniuk az ellenszert, mielőtt az rossz kezekbe kerülne, mivel a vírus a XX. század végén ismét felütötte fejét.
 
 
Nincs ijesztgetés, nincs sötét, sőt, itt zárt ajtók sincsenek, hiszen a cél itt sokkal több egy szobából való kijutásnál: a cél egy olyan vírus ellenszerének megtalálása, ami világméretű veszélyt jelent az emberiségre.
 
Az óra pedig ketyeg, és félő, hogy ha Ti nem találjátok meg a szérumot, esetleg rossz kezekbe kerül.
 
 
A Code13-ban csupán éles megfigyelőképességetekre hagyatkozva, kristálytiszta logikával felfegyverezve igyekeztek egy talányos gyilkosság kusza hálóját kibogozni, és megtalálni az elrejtett ellenszert.
A szoba új dimenziókat nyit meg a feladványok világában és nagy hangsúlyt fektet a történet kidolgozottságára és az ennek megfelelő igényességgel kialakított játékkörnyezetre.
 
 
Játsszatok csapatként a barátokkal vagy a családdal, esetleg csapatépítési célzattal, 2-6 fővel és ha logikátokat eredmény koronázza, az egész emberiség hálás lesz Nektek érte!
 
Hát nem sokkal jobb, mint egy sál, kesztyű vagy egy újabb robotgép?
 

Partnerünk adatai

Google map

Code13
Telefon: 20/343-1922
1074 Budapest, Wesselényi u. 78.
Wesselényi u. - Rottenbiller u. sarok
(bejárat a Wesselényi utca felől)

www.code13.hu