-21%

Éld túl a túlélhetetlent! Zero Level Energy szabadulós játék 2-6 főre, ahol még azt sem tudhatod, mennyi időd lehet még hátra...


Ha világmegváltó ambíciókkal rendelkeztek, vagy egyszerűen csak rabjai vagytok a szabadulós játékoknak, akkor a LogIQrooms új pályáját, a Zero Level Energy-t nem szabad kihagynotok! Ebben a hiteles, kulturált és családbarát játékkörnyezetben olyan elektronikus és mechanikus játékelemekkel is  találkozhattok, amelyeknek tán még a létezéséről sem tudtok, úgyhogy UV lámpát és kulcsot a lábtörlő alatt ne is keressetek!

Eredeti ár: 12 000 Ft
Megtakarítás: 2 500 Ft
Kupon ár: 9 500 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2017.12.06. – 2018.04.30.

Feltételek

- egy személy több kupont is vásárolhat
- a megvásárolt kuponnal egy a Zero Level Energy  szabadulójátékon vehettek részt, 2-6 fős csapattal
- a játék időtartama rajtatok múlik, 20 és 60 perc közötti
- igényes játékkörnyezet,  újszerű, furfangos, elektronikán alapuló feladványok
- a kupon ajándékutalványra váltható, ehhez a www.logiqrooms.hu oldalon az "Ajándékba" menüpontban "vásárolj" egy Zero Level Energy ajándékutalványt, és a megjegyzés rovatba írd be 15 jegyű MostCsakEnnyi kódodat. (Az ajándékutalványt kifizetned már természetesen nem kell.) A megadott adatok alapján e-mailben küldik el az ajándékozott nevére szóló ajándékutalványt.
- előzetes online időpontfoglalás szükséges a www.logiqrooms.hu "Foglalás" oldalán, a kuponkód megadásával
- a kinyomtatott kupont feltétlenül hozzátok magatokkal!
- a kupon 2018. április 30-ig váltható be, a szabad helyek függvényében
- a játék helyszíne: VII., Almássy u. 3.
 

Bővebb leírás

A LogIQrooms eddigi 5*-os szabadulós játékainak méltó folytatása a Zero Level Energy, mely egy igazán nemes küldetést bíz most rátok.

Egy gigantikus napkitörés következtében a Föld levegője átmenetileg mérgezővé vált. A hatalmas erejű napviharokkal olyan részecskék kerültek a légkörbe, melyek a tüdőbe jutva azonnal ölnek.Ti egy földalatti bunkerben vészelitek át a legkritikusabb napokat, ahol egy szuperszámítógép biztosítja az életben maradásotokhoz szükséges feltételeket. A bunker kényelmes, levegője tiszta, van megfelelő víz és élelem, ám készítőinek nem volt idejük teljesen befejezni az óvóhelyet. Ez azért is nagy probléma, mert a bunker saját energiatárolóból nyeri az energiáját, ám mostanra az energiatelepek szinte teljesen lemerültek.Mivel a levegő utánpótlást is a számítógép vezérli, be kell indítanotok egy tartalék energiaforrást, mielőtt leállnak a gépek és levegő hiányában a bunker válna végső sírhelyetekké.

A játék egyik különlegessége az olykor lélegzetelállító feladványok és megoldások mellett az, hogy itt nem fixen a megszokott 60 perc áll a játékosok rendelkezésére a küldetés teljesítésére. Induláskor mindössze 20 percre való energiája maradt már ugyanis az óvóhelynek. Szerencsére a feladványok megoldása során a házban elhelyezett akkumulátorokhoz juthattok, melyeket az energiatárolóra csatlakoztatva újabb 10-10 perccel növelhetitek meg a játékidőt, egészen 60 percre tornázva fel azt.

A Zero Level Energy-ben nincs sötét, nincsenek zárt ajtók, horror és ijesztgetés, fizikai és elektronikai ismeretekre sincs szükség, ellenben csapatmunka, éles szem, kristálytiszta logika és kreativitás nélkül sem sokra mentek.

Ebben a hiteles, kulturált és családbarát környezetben olyan elektronikus és mechanikus játékelemekkel is  találkozhattok, amelyeknek tán még a létezéséről sem tudtok, úgyhogy UV lámpát és kulcsot a lábtörlő alatt ne is keressetek!

Játsszatok csapatként a barátokkal vagy a családdal, esetleg csapatépítési célzattal, 2-6 fővel és ha logikátokat eredmény koronázza, túlélitek ezt a földi katasztrófát!

Partnerünk adatai

Google map

LogIQrooms
Telefon: 20/343-1922
1074 Budapest, Almássy u. 3.

www.logiqrooms.hu