-72%

Nemcsak pároknak, nem csak Valentin napra! Portré, modell vagy pikáns fotózás Rólad - Neki, vagy Rólatok 30 db(!) retusált fotóval a Másképp Fotó csapatával!


Igen, tudjuk, hogy ébredés után, kócosan és smink nélkül is szépnek talál, de azt azért el tudod képzelni, mekkorát nézne, ha olyan profi fotókkal ajándékoznád meg Magadról, amilyennek még sohasem látott! Ezek lehetnek pikáns, szexi képek, vagy egyszerűen csak olyanok, amiken olyan fantasztikusan nézel ki, akár egy modell! De ha nyitott rá, készíttethettek közös fotókat is, mely megörökíti szerelmeteket egy profi fotós lencséjén át!

Egyedülálló ajánlatunkban nem 5-10 db retusált képet készítenek Rólad vagy Rólatok, hanem 30 db-ot! Ez az igazán különleges Valentin napi ajándék! 

Eredeti ár: 36 000 Ft
Megtakarítás: 26 010 Ft
Kupon ár: 9 990 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2018.02.10. – 2018.04.30.

Feltételek

- a kupon portré, modell, pikáns vagy páros fotózásra egyaránt igénybe vehető
- egy személy több kupont is vásárolhat
- a kupon a kifizetés napjától 2018. április 30-ig használható fel, akár hétvégén is, a szabad időpontok függvényében
- a fotózás helyszíne az általad kiválasztott budapesti helyszín, vagy igény esetén stúdió fotózás is kérhető, melynek árát a kupon nem tartalmazza
- a műterem egy berendezett vintage műterem a VI., Teréz krt 6. alatt, melynek bérleti díja  hétköznap 4500 Ft/óra,  hétvégén 5500 Ft/óra.
- a fotózás kb. 1-2 órát vesz igénybe
-  az összes elkattintott (kb.80-90 db) képet is megkapjátok
- az elkészített 100-150 fotó közül 30 db-ot retusálva, illetve 5-10 db-ot fekete-fehér változatban is megkapsz online, teljes felbontásban
- a fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen

 

Bővebb leírás

Ne higgy a tükörnek! Az csak egyetlen arcot mutat! Pedig rengeteg arcunk van. A Másképpfotó fotósainak pedig van egy titkuk: mindenkiben meglátják a szépet, a kedvességet, a dögös nőt, az ellenállhatatlan szexbombát és mindenkiből kihozzák a maximumot! 

Így születnek a hétköznapi nőkből készített "címlapfotók", a pikáns, fehérneműs képek, melyeken fehérnemű reklámokat megszégyenlítő tökéletességben mutathatod meg magad, de így készülnek a  meghitt, összebújós páros fotók szerelmesekről, melyekről csak úgy sugárzik a szerelem és az összetartozás, de ők tudják profin lekapni a huncut pillantásokat is.

 

A képeket nézegetve párod el sem fogja hinni, hogy ez is mind Te vagy, és a világ legszerencsésebb emberének érzi majd magát, hogy Téged tudhat maga mellett!

Azt pedig, hogy eldicsekszik-e a a képeiddel a haveroknak, talán csak azon múlik majd, hogy mennyit takarnak azok a képek!:)

A fotózás tökéletesen megörökítheti a várandósság csodájának közös megélését is, és ez az a fotózás, amire a férfiak is boldogan vállalkoznak!

Ha párodat lepnéd meg egy profi fotósorozattal magadról, akkor itt az alkalom, ha pedig közös fotókon örökítenétek meg szerelmeteket, babavárásotokat, akkor is ez a remek lehetőség! De ha csak magadnak szeretnél végre néhány profi képet magadról, akkor sem érdemes tovább várnod!

A kupon különlegessége, hogy az elkattintott 80-90 képből a  hasonló ajánlatokban megszokott 5-10 db retusált kép helyett ők 30 db-ot javítanak fel kicsit digitálisan, hogy az eredmény tényleg szemet gyönyörködtető legyen!

Válassz ki néhány ruhát és a kedvenc parkodat, helyedet, ahol szívesen megörökítenéd magad, magatokat egy profi fotós lencséje előtt és segítsége mellett! Persze kérhetitek azt is, hogy a Másképpfotó fotósa az otthonotokban készítse el a szebbnél szebb képeket!

A fényképezés alatt ha nem akartok, nem szükséges pózolni, hiszen a spontán pillanatok lencse végre kapásából születnek a legjobb felvéltelek.

Lehetséges viszont ruhát váltani vagy jelmezbe bújni!

A fotózás 1-2 órát vesz igénybe, ez alatt a fotós számtalan - kb. 100-150 -  képet kattint, melyekből a legjobb 30 db-ot (!!!!!) retusálja is,  sőt ezek egy részéből, mintegy 5-10 képből fekete -fehér változatot is készít, és az összes képet teljes felbontásban átadja online, hogyannyit hívjatok előle belőle, amennyit csak akartok!

Számoljunk csak egy kicsit!

A 9.990 Ft-os kuponért megkapott 30 retusált kép, és a 5-10 db fekete fehér változat ára képenként kevesebb, mint 250 Ft!

Mondjatok még egy helyet, ahol ennyiért készítenek rólatok profi, címoldalra való képeket!

Nézzük még egyszer, mi mindent tartalmaz a kupon:

- a kupon porté, modell, pikáns vagy páros fotózásra vehető igénybe
- 1-2 óra fotózást
- 80-90 képet DVD-n
- ebból 30 darab képet retusálva DVD-n, nagy méretben
- 10-15 db képet fekete-fehér változatban is
- ruhaváltási vagy jelmezbe öltözés lehetőségét!

A fotózás előtt előzetes telefonos időpontegyeztetés szükséges a 20/383-7085-ös számon vagy az info@maskeppfoto.hu címen.

Csííííííz!

Partnerünk adatai

Másképp Fotó
Telefon: 20/383-7085

www.maskeppfoto.hu