-67%

Tempelfit újratöltve! Fitness- és edzőterem napi belépő akció! Most három napos belépőt vásárolhatsz egy áráért mindössze 1490 Ft-ért!


Próbáld ki a legújabb, 2014. januárban nyíló, legmodernebb gépparkkal felszerelt Tempelfit 2-t! Nyitó akciójukban egy napi jegy áráért 3 alkalommal látogatod a termet! Légy előrelátó! A karácsonyi habzsi-dőzsi után és az újévi fogadalmak táján jól jön majd a kupon, meglátod!

Eredeti ár: 4 470 Ft
Megtakarítás: 2 980 Ft
Kupon ár: 1 490 Ft

Az ajánlat lejárt!

A kupon beváltható:
2014.01.02. – 2014.01.31.

Feltételek

  • egy személy egy kupont vásárolhat
  • a kupon három napi belépésre jogosít a 2014. január 2-án nyíló vadiúj Tempelfit Fitness és Konditerembe a XIV. Dózsa György út 19. szám alatt
  • a legmodernebb gépparkkal felszerelt új terem Magyarországon egyedülállóan a Technogym mindhárom vonalát, a Pure Selectiont, Elementet és a Kinesist is elérhetővé teszi
  • a kupont 2014.01.30-ig tudod beváltani

Bővebb leírás

Tempelfit. Ismerősen hangzik, ugye? Már járhattál nálunk, hiszen már most is van egy Tempelfit fitness- és konditerem a Paulay Ede utcában!

Ez az ajánlat azonban a 2014. január 2-án nyíló vadiúj Templefit 2.0-ba szól, a VII., Dózsa Gy. út 19-ben, ahol most  3 alkalomra szóló belépőhöz juthatsz egy napi belépő áráért.  

És hogy mit érdemes tudni erről a teremről? A legmodernebb gépparkkal felszerelt új terem Magyarországon egyedülállóan a Technogym mindhárom vonalát a Pure Selectiont, Elementet és a Kinesist is elérhetővé teszi.

A terem szolgáltatásai közé tartozik a személyi edzés, mely óriási tapasztalattal és kimagasló eredményekkel büszkélkedhető edzők végeznek.  A terem vendégei a tágas finn szaunát is igénybe vehetik.  És most figyelj! Két fekvenyomás között még az e-mailjeidet is megtudod nézni, hisz ingyenes wifi áll rendelkezésre, valamint Ipad-ek et is igénybe tudsz venni, ha valamit sürgősen el kellene intézni.

A parkolás miatt se fájjon a fejed, mert az autóval érkező vendégek kedvezményes áron, biztonságban helyezhetik el autójukat az utcában található mélygarázsban.

És hogy miért különösen aktuális most ez az ajánlat a közelgő teremnyitáson túl? Figyelj csak! Ismerős a szitu?

Karácsony este van és az egész család a díszesen megterített asztalnál ül és elfogyasztják az ünnepi menüt. Szépen sorba kerülnek az asztalra a fogások. Klasszikus húsleves, tárkonyos csirkeragu leves vagy egy sűrű halászlé, aztán jöhet a rántott hal majonézes krumplival vagy egy jó kis füstölt húsos töltött káposzta. A nagyi is felvágta a bejglit és a tepsi mézes krémest is. Ezeknek persze nem lehet ellenállni... 

Annyi bizonyos, hogy az ünnepek után a legtöbben félve állunk a mérlegre!  De szerencsére január 2-től már a Tempelfit 2,0 is a segítségünkre lesz abban, hogy az ünnepek alatt felszaladt kilókat gyorsan ledolgozzuk vagy goyrsan hozzálássunk újévi fogadalmunk megvalósításához, miszerint egészségesebben fogukn élni, és odafigyelünk a kellő testmozgásra!

Úgy hogy a lehetőség adott, hogy most kedvezményes áron kipróbáld az új terem nyújtotta szolgáltatásokat és a felszedett kilóknak is búcsút ints!

Partnerünk adatai

Google map

Tempelfit
Telefon: 30/466-9384
1146 Dózsa György út 19.

www.tempelfit.hu